Montage

Na de ferme voorbereiding de raamkanten nogmaals grof geschuurd en met aceton ontvet. Dan de nieuwe ramen met 3 schroeven licht vast gezet. Rondom afgetekend met potlood. Dan langs de potloodlijn afgetaped.

Het neopreentape langs de rand van het kozijn geplakt. 3 schroeven er door gemonteerd en er weer uit. Tussen het neopreen en de potloodstreep zwarte sikaflex 921i opgebracht.

Het nieuwe raam langs de rand geschuurd en met de drie schroeven op het tape gemonteerd De rest van de schroeven vanuit het midden naar de buitenkant toe gemonteerd. Goed aangedrukt.

Toen tape op het raam aangebracht. Dan de sikaflex rondom met een spatel er in gedrukt en rondom afgewerkt. Even laten drogen en toen alle tape verwijdert. Misschien toch iets te vroeg het tape verwijdert, er zijn een paar punten in de kit ontstaan door het lostrekken. die knip ik na droging wel af. Tjonge wat een zooi spul en rotzooi. Met aceton een paar vlekken weggewerkt. Het ziet er goed uit.

Volgende keer de schroeven lossen en de binnenlijst aanbrengen door de schroeven in het hout vast te zetten. Maar dan moet je met zijn 2-en zijn

Advertentie